четвер, 16 червня 2016 р.

Книга – твій найкращий друг

Влітку головне завдання всіх бібліотек полягає в тому, щоб охопити змістовним відпочинком якомога більше школярів, розширити їх кругозір, навчити творчості спілкування, привити любов до книги, бережливе ставлення до неї. Під час літніх канікул в бібліотеці завжди гамірно і весело. За традицією на екскурсію в міську дитячу бібліотеку прийшли учні молодших класів з пришкільних таборів міста Чугуєва на зустріч з книгою та казкою.
Цикл літніх бібліотечних екскурсій в цьому році пройшов у нас під загальною назвою «Книга – твій найкращий друг». На екскурсіях малюки познайомилися з історією нашої бібліотеки, її фондами, дізналися структуру книги, як правильно користуватися змістом, як швидко знайти потрібну книгу в бібліотеці.




Дізналися багато цікавих фактів з історії друкарства. Дітлахам випала можливість позмагатися у знаннях казок та казкових героїв, взяти участь у відгадуванні питань вікторини, продемонструвати свою ерудицію, потанцювати і поспівати, тому що наша бібліотека підходить до проведення екскурсій творчо і креативно. Саме такий підхід і створює добрі умови для змістовного проведення вільного часу в бібліотеці.




Словом, не тільки читанням обмежується дозвілля дітей та підлітків влітку в бібліотеці
J


На екскурсію до Чугуївської міської бібліотеки для дітей завітали діти з таких пришкільних таборів:
пришкільний табір«Перлина» ЗОШ №8, 
пришкільний табір «Ромашка» гімназії №5, 
пришкільний табір «Сонечко» ЗОШ №7, 
пришкільний табір «Росинка» ЗОШ №4. 


Немає коментарів:

Дописати коментар