вівторок, 14 червня 2016 р.

«Літо. Книга. Я та друзі»

В дитинстві найбільш привабливою та цікавою є ігрова діяльність. Тому  кожне літо бібліотека для дітей робить для своїх читачів незвичайним, незабутнім, включая елементи гри. Конкурси, вікторини, пригоди, літературні подорожі  дозволяють зробити дозвілля дітей  цікавим та різноманітним. Читання, пазли, маювання, ігри, забави... Все це таке чудесне, коли знаходишся у колі друзів серед книжкового всесвіту!
 Сьгодні вихованці табору «Росинка» ЗОШ№4  мали можливість провести свій вільний час з цікавістю та користю. Працівники бібліотеки  підготували пізнавально-розважальний ланцюжок під назвою «Літо. Книга. Я та друзі». Бібліотекар Рускіх О.О. запропонувала здійснити подорож у краіну «Літніх захоплень». Першою  на шляху була зупинка «Творча», де  діти майстерно виконали пісню і гарно намалювали літній пейзаж. На зупинці «Місто ввічливих хлопят» за допомогою конкурсу «Чарівні слова» учасники без вагань пригадали якомога більше добрих, ввічливих слів. Під час тесту-гри «Твій настрій» діти отримали корисні поради - як позбутися від злості.

І на останній зупинці «Юні натуралісти» учні показали себе справжніми знавцями рідної природи, а жартівливі  ігри «Дотепний турист» та «Гаряча картопля» пройшли в гарному настрої.

Після подорожі наші юні мандрівники із задоволенням ознайомилися з фондом нашої бібліотеки, переглядаючи свіжі журнали і комікси, де кожен зміг знайти інформацію, що цікавить його. Попереду ще багато цікавих заходів, і двері нашої бібліотеки завжди відкриті для вас, наші дорогі читачі!


Немає коментарів:

Дописати коментар