четвер, 2 червня 2016 р.

Відкриття літніх читань у бібліотеці


1 червня весело та захоплююче пройшло свято в Чугуївській міській бібліотеці для дітей присвячене Міжнародному дню захисту дітей.

Разом з казковими літературними героями та бібліотекарями діти  на всіх вітрилах поринули в літо.
Королева Книга знову радо зустрічала дівчат та хлопят з пришкільного лагерю «Перлина» в своєму Книжковому царстві. В цьому царстві є багато чого цікавого: бульвар Рідної природи, площа Мистецтв, поляна Казок, і, звичайно, бібліотека, де зібрані кращі дитячі книги!
Дитячій радості не було меж, коли на святі з’явився казковий герой Незнайко. З ним діти виконували завдання «Що за герой», «Впізнай книжку», «Збери прислів’я», а ще майстерно грали в пантоміми.
Дітлахи навіть впорались з Віршами з анти римою. В кінці нашого літературного ранку юні читачі вирішили неодмінно скористатися послугами молодшого абонементу і підти додому з цікавою книгою, щоб на всіх вітрилах поринути не тільки в літо, а ще й у казку!

Наша бібліотека продовжує роботу за програмою літніх читань «На всіх вітрилах разом з бібліотекою», яка включає в себе залучення дітей до бібліотеки, організацію їх літнього дозвілля через гру і книгу, тісне спілкування маленького читача з бібліотекарем, розповсюдження серед маленьких читачів краєзнавчих знань, виховання почуття любові до Батьківщині. На літній період бібліотекарі підготували виставку літератури «Книжковий Бум на канікулах!», на якій розміщено книги на всі смаки – казки, вірші, повісті, детективи,  природознавча та духовна література.


 Кожне літо бібліотека робить для своїх читачів незвичайним, незабутнім. Тому наших маленьких відвідувачів цим літом чекає ще багато цікавих пізнавально-розважальних та спортивних заходів!

Немає коментарів:

Дописати коментар