суботу, 11 квітня 2020 р.

Творчий конкурс "Допиши казку"

Увага! Увага! Чугуївська міська бібліотека для дітей оголошує творчий конкурс «Допиши казку» для юних фантазерів.
Умови конкурсу
 У конкурсі можуть брати участь діти віком від 9 до 12 років
 Відповіді надсилати на електронну пошту бібліотеки для дітей: childbibl@gmail.com , указавши своє ПІБ та контактний телефон.
 Термін подачі робіт – до 25 квітня 2020 року.
 Продовження казки має бути не більше одного абзацу (4-5 речень).
 Результати конкурсу будуть оголошені 30 квітня 2020 року на сторінці «Централізована бібліотечна система» у Фейсбуці.
🏆Призи конкурсу: переможець отримає 📖цікаву збірку аматорських казок, написаних чугуївськими школярами «Мамина казка під подушку».
(тел. для довідок 2-25-64)
🧚‍♀️Фантазія і чарівна паличка
Жила собі в Чарівній Країні дівчинка, яку звали Фантазія. Вона дуже любила читати різні казки. Читала собі і захоплювалась. Якось Фантазія прочитала казку про молоду пані, що володіла чарівною паличкою. Фантазія і собі захотіла таку.
Одного дня Фантазія вийшла на прогулянку і побачила на дорозі дивну річ, підняла її, роздивилася, добряче покрутила в руках і зрозуміла, що це чарівна паличка. Довго не розмірковуючи, Фантазія вирішила зробити їй випробовування - все перефарбувати в рожевий колір. Вона почала чарувати. Будинки одягнулися в рожеве, вічнозелені ялинки також стали рожевими, все заполонив рожевий, навіть звичні сільські поля та гірські ріки замайоріли рожевим.
Фантазія начаклувала собі високу, гарну, рожеву корону, а потім рожеве плаття, рожеві панчохи, рожеві черевички і т.д.. Весь час ходила і чаклувала. Та корона виявилася такою важкою, що в Фантазії не на жарт розболілася голова.
Дівчина захотіла зняти корону, але не змогла. Корона була ж зачаклована. Потім їй набрид рожевий колір. Вона захотіла повернути всі кольори на свої місця, але знову нічого не вдалося. Прикрість за прикрістю чекала на Фантазію.
Раптом Фантазії вдалося зустріти кролика, звичайно ж рожевого. Дівчинка просила в нього про допомогу, чекала що він підкаже їй, як все розчаклувати. Кролик сказав…(Що треба зробити, щоб все стало як було раніше?)

Немає коментарів:

Дописати коментар