вівторок, 27 березня 2018 р.

НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ ЧУГУЄВА - 2018


23 березня 2018 р. в читальному залі міської бібліотеки для дітей зібралися кращі юні читачі нашого міста для участі у другому міському етапі Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України -2018». Щорічно 2-й міський етап конкурсу проводить бібліотека для дітей. Конкурс дитячого читання «Книгоманія» стартував у 2005 році завдяки громадській організації «Форум видавців». За всі роки в ньому взяли участь понад 1 мільйон дітей з усіх регіонів України.
Напутніми словами цьогорічного конкурсу став вислів відомого сучасника Артемія Лебедєва: «Кожна успішна людина - це, насамперед, книги, які він прочитав вчасно». Учасники конкурсу ділилися враженнями про прочитані книги, розповідали про улюблених персонажів і письменників, знайомили гостей заходу зі своєю творчістю і багато іншого. Діти підійшли до своїх виступів дуже креативно: читали свої твори, малювали ілюстрації, демонстрували акторську майстерність, а також представляли електронні презентації та поробки.
Знання конкурсантів були об'єктивно оцінені поважним журі, до складу якого входили: голова журі – директор Чугуївської ЦБС Проценко Олена Іванівна, методист відділу освіти Єрмолова Олена Володимирівна, секретар - бібліотекар 1 категорії міської бібліотеки для дітей Велигора Олена Анатоліївна.
Вони і визначили переможців другого міського етапу творчого змагання. Цього року ними стали учень 6 класу ЗОШ №4 Мельник Богдан та учениця 7 класу ЗОШ-гімназії №5 Юдіна Поліна. Саме ці учасники будуть представляти наше місто в Харкові на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України -2018».
Як завжди, журі було важко визначити претендентів на перемогу, так як всі учасники показали високий рівень підготовки і знань, і змогли своїми презентаціями зацікавити і викликати бажання прочитати представлені книги. Також, окремо хотілося б виділити Риндіну Аліну – ученицю 6 класу НВК №6 та Рязанцева Гліба – учня 7 класу ЗОШ №1, які отримали приз глядацьких симпатій.
Дякуємо юним читачам за участь,  бібліотекарям шкіл - за гідну підготовку конкурсантів.

Чугуївська міська дитяча бібліотека висловлює свою подяку за допомогу та підтримку у проведенні конкурсу ПП Пічугіна О. В.

Немає коментарів:

Дописати коментар