четвер, 22 жовтня 2015 р.

Обласний патріотичний форум «В граніті, в бронзі, у серцях…»

21 жовтня 2015 року Харківська обласна бібліотека для дітей спільно з Обласним організаційно-методичним театрально-концертним центром за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації провели  обласний патріотичний форум «В граніті, в бронзі, у серцях…», приурочений до Дня захисника України. Який пройшов у приміщенні КЗ "Обласний організаційно-методичний театрально-концертний центр" (ХАТОБ).
На Форум зїхалися учасники двох Всеукраїнських конкурсів: «Найкращий читач України -2015» та «Книга памяті мого роду» з Харківської області. Від Чугуївської бібліотеки для дітей була запрошена завідуюча Толмачова С.В. разом з Кариною Кузь, ученицею 9-го класу ЗОШ №8, лауреатом конкурсу «Найкращий читач України - 2015». На цьому заході відбувся IV Літературний фестиваль «Книжковий зорепад». В цьому році він пройшов у формі пізнавально-ігрового квесту. Наші делегати активно приймали участь у конкурсах та мандрували цікавими зупинками, такими як «Козацька», «Солдатська», «Задзеркалля». На мистецькому майданчику діти малювали малюнки на тему «Мій дім - Україна». Також захоплюючою  була  участь в пісочній анімації та спілкування  зі скаутами України – ПЛАСТунами.


Церемонію нагородження переможців та лауреатів конкурсу «Найкращий читач України - 2015» проводив Яцина О.А. -  директор Департаменту культури і туризму Харківської ОДА.  Кузь Карина стала Лауреатом Конкурсу в номінації «За вміння аргументовано аналізувати прочитане» від м.Чугуєва. Вона була нагороджена грамотою та цінним подарунком. 
На завершення приємним подарунком для всіх учасників Форуму став перегляд спектаклю «Таємниця кілець … або Як все починалось» від Харківського дитячого театру «Тимур».












Немає коментарів:

Дописати коментар