вівторок, 28 травня 2013 р.

У Харкові відбулось нагородження переможців конкурсів, присвячених Шевченківському літературно-мистецькому святу


Завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України - 2013». Його організаторами на регіональному рівні є Департамент культури і туризму Харківської облдержадміністрації і Харківська обласна бібліотека для дітей.
Цього року для участі у конкурсі організатори місцевих і районних етапів залучили понад 4,5 тисяч дітей – учнів 6 та 7 класів загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області, які змагалися за звання найкращого читача на місцевому і районному етапах з 25 лютого до 20 березня.
70 дітей – переможців цих етапів протягом 3-х днів (29 березня, 9 та 10 квітня) відвідали Харківську обласну бібліотеку для дітей для участі в обласному змаганні.
Від Чугуївської міської бібліотеки для дітей в обласному етапі конкурсу прийняли участь Пльонкін Артем, учень 7-го класу ЗОШ №2 та Джавадов Дмитро, учень 6-го класу НВК №6.

Внаслідок підрахунку отриманих балів учасників змагання, було визначено переможців. ІІ місце посів Пльонкін Артем, ІІІ місце зайняв Джавадов Дмитро.
25 травня в Малій залі ХНАТОБу відбулось урочисте нагородження переможців конкурсу "Найкращий читач року", в рамках Шевченківського літературно-мистецького свята. 

Крім того, на гостей чекав гала-концерт творчих колективів і солістів – учасників «Крокового кола», кращих читців – лауреатів конкурсу «Вічне слово Кобзаря», показ театральної вистави володаря Гран-прі фестивалю «На крилах Мельпомени», а в фойє театру відбулась виставка робіт переможців конкурсу майстрів декоративно-ужиткового мистецтва.



Немає коментарів:

Дописати коментар