пʼятницю, 19 серпня 2011 р.

Веселе містечко Бібліограй!

З початку літа в нашій бібліотеці з’явилося фантазійне містечко під назвою «Бібліограй». Бібліограй відкрив свої двері для дітей з літніх пришкільних лагерів і для всіх бажаючих.  Маленьких жителів цього містечка ми називаємо бібліограйчиками.  Тут ми граємо в цікаві ігри, проводимо веселі конкурси, подорожуємо казковими країнами.
Наші бібліограйчики вже побували на Святі ввічливості та доброти, де їм було запропоновано гру-міміку «Настрій», вікторину «Хто з ким товаришує». Ще до нас завітав їжачок Колючка, який дав поради маленьким злючкам та приніс із собою торбинку  ввічливих слів. Також бібліограйчики малювали Сонечко добра.



Ще в нашому містечку відбувалися такі події:
·        День бібліографії «Свої знання ми черпаємо з книг»
·        Інформкоктейль «Щоб не трапилось біди»
·        Пізнавально-розважальна программа «Капля в море»





А для маленьких Інтернет-павучків проводилися пізнавально-розважальні годинки в нашому Інтернет-Центрі.
Ласунчикам цукерок, морозива, тістечок та шоколаду було запропоновано відвідати Книжкове кафе та взяти участь в розважальній програмі «Кондитерські казки».

Протягом липня проходила акція «Летние каникулы в компьютерной библиотеке». Діти мали нагоду пограти в розважаючі та розвиваючі комп’ютерні ігри, а також позмагатися один з одним в онлайн-іграх.
Літні канікули нажаль закінчуються, а наші зустрічі тривають. Попереду навчальний рік, до якого  працівники нашої бібліотеки вже готові і з нетерпінням чекають його початку.

1 коментар:

  1. Спасибо, мы очень признательны за проявленое внимание к нашему блогу!

    ВідповістиВидалити