четвер, 27 січня 2022 р.

До 190-річчя від дня народження Льюїса Керролла

 

 
Чудовий світ Льюїса Керролла майже багато років зачаровує і дорослих, і дітей. Книги про Алісу читають у всьому світі. І тим більше дивний їх творець, серйозний математик і педант з одного боку і фантазер, кращий друг дітей - з іншого. Книги Керролла – це казка, переплетена з реальністю, це світ вигадки і гротеску. Подорож Аліси - це шлях, по якому вільно ковзає фантазія людини, вільної від тягот «дорослого» життя, тому персонажі, що зустрічаються на шляху, і пригоди, пережиті Алісою, так близькі дітям.

  З нагоди ювілею письменника в  бібліотеці-філії для дітей була оформлена виставка-інсталяція «Аліса в Країні чудес» з використанням казкових предметів,  також діти з цікавістю відгадували літературні та  логічні загадки, відповіли на запитання вікторини та малювали посмішку Чеширського кота .

  Запрошуємо всіх бажаючих відчути чарівну атмосферу казки «Аліса в Країні Чудес» та радість від спілкування з книгою.Тут ви відправитесь у мандрівку Дивокраєм в якому за мить можете стати то крихітними, то велетенськими, де тварини розповідають історії-нісенітниці, де гральні карти оживають…













Немає коментарів:

Дописати коментар