вівторок, 21 грудня 2021 р.

Національний тиждень читання

 


Бібліотека-філія для дітей приєдналась до Національного тижня читання. який проводиться з 13 по 19 грудня та запрошує юних користувачів взяти участь в акції «Кольорові читання» − 7 днів/7 кольорів. Сьогодні, в #оранжевий_вівторок ми пропонуємо нашим читачам познайомитися з книгами «сонячного кольору».

Кожен, хто хоч раз чув слова з дитячої пісні про оранжевий настрій «Оранжеве небо, оранжеве море, оранжева зелень, оранжевий верблюд ...» напевно заряджався її позитивом.
Але ж апельсиновий колір не дарма був обраний в якості основного відтінку в цій пісні. Саме він володіє унікальною енергетикою, надихає і заряджає гарним настроєм всіх оточуючих. Тим, хто любить співати – хутчіш до нас!




Теплий, сонячний, солодкий, вітамінний.Не вистачає сонця та вітамінів? Тоді вам до нас!Взимку жовтий колір життєво необхідний людині. Фрукти жовтого кольору містять багато вітамінів. Жовтий колір підіймає настрій, спонукає вирушати в подорож, а також пробуджує жагу до знань, стимулює прагнення пізнавати щось нове. Отже, запрошуємо всіх бажаючих розширити свої знання та обрати свою жовту книгу.





Чим пахне зима? Звичайно ж зима – це запах ялинки, запах казки та дива. Хвойний запах викликає приємні асоціації з зимою, Різдвом та Новим роком. Аромат свіжої хвої, приправлений ніжною ноткою мандаринки та потріскуванням свічок, що горять. Тому цей аромат навіває спогади і піднімає настрій. Запрошуємо всіх бажаючих знайти свою книгу ялинкового кольору.





Різдво блакитного кольору.
Блакитний — це «колір Марії». За традицією, саме в плащі такого кольору її часто зображають.
Напередодні Різдва та Нового року – час чудовий, фантастичний. У цю чарівну пору можуть статися неймовірні, надзвичайні, казкові події. Діти люблять слухати і читати казки про зимові свята і саме час провести різдвяний вечір за хорошою книгою. Тому пропонуємо вашій увазі книги різдвяного кольору і сподіваємося ви знайдете саме свою книгу.






Сині читання – синіми вечорами. Зима – не тільки найзатишніша пора року, а й найбільш книжкова пора.Синій зимовий вечір найкраще присвятити приємній книзі. Загорнутися у теплий плед, зігрітися ароматним напоєм, поласувати чимось смачненьким і зануритися у захопливу історію. Але яку книгу обрати? Приходьте до нас і ми вам допоможемо обрати свою книгу.






Фіолетовий – часто символ ночі й містики, таємничості та незбагненності. Фіолетовий колір вважається неприродним, тому з ним пов’язано багато містичного та загадкового. Якщо полюбляєте детективи, приправлені містикою, таємницями – тоді вам до нас та знайдіть свою книгу.









Немає коментарів:

Дописати коментар