вівторок, 6 квітня 2021 р.

Тиждень дитячого читання. Відеозустріч з дитячою письменницею Вербовською Надією

 Щорічно, під час весняних шкільних канікул, вся наша країна відзначає свято «Всеукраїнського тижня дитячої книги». Це час для захоплюючих зустрічей з книжковими героями, письменниками та цікавими людьми.

💁‍🧒Тож і наша бібліотека-філія для дітей, приєдналась до святкування. Як відомо, будь-яка книга починається саме з письменника, тому працівники бібліотеки вирішили зробити дітям сюрприз та запросили на відеозустріч чугуївську письменницю – Вербовську Надію Григорівну. Діти познайомились з творчістю авторки та з героями її нової книжки ☀️«Солнышко и его друзья». Крім письменницького таланту, Надія Григорівна володіє даром майстрині з пошиття костюмів та ляльок для театру. Завдяки лялькам, які подарувала письменниця нашій бібліотеці, маленькі читачі мали можливість подивитися невеличку виставу за мотивами вірша авторки «Гном и его друзья». Далі на дітей чекали веселі конкурси, ігри та майстер клас «Солодка країна» з виготовлення паперових солодощів.🍧🍬🍨
Сподіваємось, що для наших дітей ця зустріч запам'ятається надовго. І, можливо, саме така зустріч надихне когось з малюків в майбутньому стати видатним дитячим письменником.








Немає коментарів:

Дописати коментар