пʼятниця, 13 березня 2020 р.

Конкурс «Книгоманія-2020»

Вже стало доброю традицією щорічно у бібліотеці для дітей проводити конкурс «Книгоманія», де цього року змагалися найактивніші поціновувачі літератури – учні 6-7 класів за престижний титул «Найкращого читача Чугуєва - 2020».
Цей конкурс здобув велику популярність у юних книголюбів нашого міста. Учні поставилися з великою відповідальністю готуючись до участі в ньому.
Сьогодні, 11 березня, бібліотека для дітей зібрала всіх, хто любить читати, хоче перемагати та мріє.
Учасникам конкурсу потрібно було задіяти свій інтелект і неабияку ерудицію. Під час виступів діти проявили фантазію, креативність, свої захоплення та артистичні здібності. Як виявляється, юні читачі – справжні гурмани, адже представили різножанрову літературу: класичні і сучасні твори української і світової літератури, пригоди і фантастику. Крім того, учасники демонстрували малюнки та презентації до обраних творів. Високопрофесійне журі конкурсу (голова - директор Чугуївської ЦБС Проценко О.І., методист відділу освіти Єрмолова О.В. та методист Чугуївської ЦБС Толмачьова С.В.) також здійснило аналіз читацьких щоденників, враховуючи кількість прочитаних книжок, систематичність ведення щоденника, оригінальність оформлення та висловлювання власних думок.
Потрібно відзначити, що перед журі стояло непросте завдання – обрати кращих з кращих, оцінивши їх ерудованість, креативність і вміння аналізувати прочитане. У підсумку переможцем 2-го етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання було визнано: Оніщенко Валерію, ученицю Клугіно-Башкирівської школи, яка буде представляти наше місто на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія» у Харкові.
Друге місце посіла Правицька Катерина, учениця ЗОШ № 4.
Третє місце – Чумаченко Рустам, учень ЗОШ № 2.








Немає коментарів:

Дописати коментар