середу, 20 березня 2019 р.

«Книгоманія-2019» в Чугуєві




Сьогодні, 20 березня, в Чугуївській міській бібліотеці для дітей відбувся 2 етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2019» для учнів 7 класів.  Серед чугуївських книгоманів перемогу та почесний титул «Суперчитач Чугуєва» здобула ЖМУРКО ОЛЕКСАНДРА, учениця Чугуївсьгої ЗОШ №2. Сьогодні вона виборола право представляти наше славне місто в Харкові на обласному етапі конкурсу. Вітаємо переможницю! Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому та розвивати свій талант й надалі!
Коротка довідка:
Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» проводиться з 2005 року. Всього у Конкурсі за роки проведення взяло участь понад 1 мільйон школярів з усіх областей України. Конкурс відбувся у 376 районах, 141 місті, понад 8600 школах та у 880 дитячих і сільських бібліотеках. Загалом на Фестивалі “Книгоманія” у Львові побував 791 переможець з усіх областей України.
Основна ідея «Книгоманії» – популяризація читання. Цей конкурс дає можливість учасникам здобути перемогу в першу чергу завдяки систематичному читанню. Учасники і переможці конкурсу мають можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх літературних уподобаннях та подискутувати про улюблені книжки.
Тільки від Чугуєва у Львові вже побували 4-ро переможців з НВК №6, ЗОШ №2, ЗОШ №4 та Клугіно-Башкирівської школи. Також майже всі наші діти займають призові місця та надалі приймають участь в дитячих телепередачах та форумах. Так що наш Чугуїв дуже сильний на ерудованих читачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар