пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

Осінь ... Тепла, яскрава осінь.
І тому, в один із таких чудових осінніх днів, 18 жовтня, співробітникі Чугуївської міської бібліотеки для дітей привітали на святі «Містом осінь походила - все навкруг позолотила» учнів 2 класу Кочетокської школи на чолі з класним керівником Друзенко О.В.
Яскраво по-осінньому вбраний зал: букет з різнобарвних гілок клену, горіху  та грон горобини, смачні і корисні дари осені, малюнки юних художників, м’ який барвистий килим з листя. І саме в цьому прекрасному та затишному місці з мальовничим пейзажем ми зібрали своїх гостей, щоб не сумувати, не нудьгувати, а пізнати більше.

А для цього ведуча Рускіх О.О. запропонувала відгадувати загадки, пограти в веселі ігри та конкурси, щоб дізнатися, чим хороша осінь? Дівчата та хлопці з задоволенням брали участь в різноманітних змаганнях, розкриваючись та показуючи свої таланти. Діти прийшли до нас в гості не з порожніми руками, а з віршами та витворами своєї фантазії - аплікаціями з природнього матеріалу. За таку осінню творчість малеча була нагороджена.

Атмосфера свята не залишила нікого байдужим і подарувала позитивні враження та неймовірне задоволення.

Заключним моментом став смачний подарунок. Осінь піднесла гостям свої дари - солодкі яблука.










Немає коментарів:

Дописати коментар