середу, 13 червня 2018 р.

Подорож в країну "Літо"


 12 червня співробітники Чугуївської бібліотеки для дітей запропонували всім охочим здійснити подорож у дивовижну країну. Цієї країни немає на жодній географічній карті. Але от тільки потрапити туди можуть тільки самі веселі, кмітливі і дружні хлопці. Такими виявилися вихованці пришкільного табору БДЮТ. Разом з бібліотекарем Рускіх О. А. хлопці і дівчата вирушили в веселу країну «Літо».
Рухаючись за маршрутом дітлахи, здійснювали корисні зупинки. На «Лісовій» - пригадали правила поведінки в лісі, а також позмагалися хто швидше збере сміття. На зупинці «Сочинялки» всі бажаючі побували в ролі Незнайки-поета, а на зоологічній поучавствовли в пантомімі «Покажи тварину». З великим задоволенням діти виконували всі завдання в грі «Весела ромашка». А на «Музичній» діти залюбки відгадували пісні з мультфільмів і всі хором їх співали.
І на закінчення, бібліотекар нагадала маленьким читачам, щоб вони не забували влітку бібліотеку, обов'язково читали, і тоді літні канікули не будуть нудними, а пройдуть захоплююче, цікаво і пізнавально.











Немає коментарів:

Дописати коментар