четвер, 23 серпня 2012 р.

Літо - чудова пора!

Літо – це канікули, а канікули – це класні пригоди, розваги , ігри, а ще – подорожі, нові знайомства й несподівані зустрічі. Тому наша бібліотека щорічно проводить різноманітні заходи у рамках літніх читань. Дозвілля дітей влітку – щорічна проблема і для батьків, і для вчителів. Чим зайняти дітей? Цю проблему допомагає вирішувати бібліотека, розробляючи спільні плани роботи щодо
 відпочинку дітей разом зі школою, керівниками пришкільних таборів.  В цей період бібліотеку відвідує  і приймає участь у масових заходах велика кількість дітей. Так, наша програма літніх читань «Веселе містечко Бібліограй» включала в себе і екскурсії, і бібліотечні уроки, і літературні свята, етичні ігрові бесіди, інтелектуальні ігри та багато іншого.
Колектив нашої бібліотеки намагається кожен рік проводити нові цікаві заходи та різноманітити тематику. Так дуже цікаво був проведений урок правознавства «Конституцію України вивчай, Гімн, Прапор, Герб - все знай!» для діточок молодшого шкільного віку. Діти з клубу "Юні натуралісти" прийняли участь у зеленому альманасі. Протягом липня ми проводили літню мультфеєрію "Подорож у казку в комп'ютерній бібліотеці".


Немає коментарів:

Дописати коментар